torsdag 3 december 2009

Idas Kyckling!

En helt fantastikt god rätt som jag och Daniel blev bjudna på av Ida och Magnus på våran första kväll utan barn sedan Kasper föddes. Vi hade en så mysig kväll och denna kycklingrätt har sedan gått runt bland alla vänner och är lika populär överallt.


4 p


4 kycklingfileer

S&P

4 vitlöksklyftor

8 msk flyt honung

8 msk olivolja

1 1/2 dl vit balsamvinäger

1 dl Hackade gröna oliver med pimento eller chili

1 dl hackade Soltorkade tomater

1 påse Salladsmix med babysallad

Ruccola

1-2 dl riven Parmensan

Stek kycklingen, salta och peppra lägg den i ugnen i ca 15 minuter på 175¤
Skiva upp den och lägg i en form, Hacka oliver och soltorkade tomater, strö detta över kycklingen. Blanda olja, vinäger, vitlök och honung. Slå detta på kycklingen. Skölj salladen och lägg den ovanpå. Grovriv parmensan och lägg den överst. Servera med nykokt tagliatelle och gärna en tomatsallad.

Mmmmmmmmmmmmmmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar