måndag 7 december 2009

Glögg och tillbehör!

Igår hade jag födelsedagskalas för mig själv. Då bjöd jag på Glögg mm. 3 små smakbitar blev det, här kommer de!
Vi var 10 vuxna och detta var lagom mängd som ett litet tillbehör.

1. Crostini med skinka
1 påse Crostinis
1 hg rökt skinka
1 lite burk rödbetssallad
1/4 gurka.
bregott

Smöra crostinisarna, lägg på en liten skinkbit, toppa med rödbetsallad, lägg på ett vackert fat. Hacka gurka och strö över.

2. Laxsnitt
1/2 limpa danskt grovbröd
1 pkt 250g gravad lax
1/2 pkt philadelphiaost.
Ruccola
Bregott

Skär brödet i skivor och dela varje skiva i 4 trianglar. Smöra och lägg på en skiva lax lite vikt. Klicka på lite philadelphia och hacka massa ruccola och strö det uppepå. Servera också detta på ett fint fat.

3. Pepparkakor

1 burk pepparkakor
1 bit mögelost

Lägg jämte varandra och låt gästerna fixa själva!

Jag serverade både vit och röd glögg till och allt passade väldigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar